A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ТУРИСТИЧНО-КРАЄЗНАВЧА ПОДОРОЖ «СТЕЖКАМИ РІДНОГО КРАЮ»

Дата: 31.07.2019 09:14
Кількість переглядів: 1454

 

 15 учнів громади разом з викладачами вирушили  29 липня в туристичну подорож «Стежками рідного краю». Організатором подорожі є відділ освіти Миколаївської селищної ради та селищний голова Ігнатьєв І.А.

Метою туристично-краєзнавчої подорожі з пішого мандрівництва «Стежками рідного краю» є масове залучення молоді до спортивного туризму, краєзнавчої роботи, відродження і розвиток традицій українського туризму, виховання патріотів на подвигах наших предків, збагачення знань про рідний край.

Протягом трьох днів діти подолають маршрут мальовничими стежками рідного краю, відвідають історичні місця громади та приємно відпочинуть у колі однодумців.

Стартувала подорож в с.Самара. Діти відвідали станцію «Амбари» та станцію «Віринську» що є історичними пам’ятками нашого краю, грали у волейбол та футбол, приймали участь у змаганнях з дартсу. Куштували кашу, приготовану безпосередньо  в казані на вогнищі, милувалися мальовничою  природою навкруги. Активно танцювали на дискотеці і цілком зморені та задоволені пішли відпочивати, бо наступного дня на них чекає подорож до с.Марківка та с.Луциківка та не менш насичена, цікава і різноманітна програма відпочинку.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора