A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

   ФУТБОЛ. ГРАЛИ ЮНІ ФУТБОЛІСТИ ДЮСШ

Дата: 05.07.2019 14:58
Кількість переглядів: 721

              

 

     Товариський спаринг-матч провели вихованці відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна.  У суботу 29 червня гравці молодшої  та старшої вікових груп зустрічалися зі своїми однолітками-юними спортсменами ДЮСШ Сумського району в смт. Степанівка.  Це була фактично перша гра наших футболістів з суперником іншої спортивної школи, до цього лише обмежувалися тренуваннями та власне своїми змаганнями. Гра гравців як старшої так і молодшої вікових груп проходила в рівній боротьбі, але вдався взнаки досвід футболістів ДЮСШ Сумського району, та і, власне, фактор домашнього поля вплинув на кінцевий результат. Обидві наші команди поступилися суперникам-молодші гравці з рахунком 4:6, а старші з рахунком 5:8.

Тренер юних футболістів Олександр Чемелюх в цілому задоволений грою вихованців. Незважаючи на поразки- у хлопців є бажання грати та вдосконалювати свою майстерність, а перемоги ще обов’язково будуть-головне не втрачати віру та наполегливо тренуватися.

Тренер та юні гравці вдячні начальнику відділу освіти Миколаївської селищної ради  Андрію Бутенку за організацію поїздки на змагання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора