A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Свято рідного села-море радощі й тепла!

Дата: 10.06.2019 08:33
Кількість переглядів: 14357

 

        Вшановуючи історію родоводу рідного краю, стало доброю традицією святкувати  дні села. Не винятковим став і цей рік. З піснями і танцями, виставкою місцевих майстрів, смачним кулішем та розвагами, спортивними змаганнями та забавами відсвяткували жителі селища Миколаївка Білопільського району 18 травня День селища.

        Зранку на території парку силами працівників освітніх, культурних та медичних закладів було змайстроване імпровізоване містечко з українських світлиць, куренів та подвір’їв, звідки лунали пісні та відчувалися пахощі від різноманітних українських страв, якими частували мешканців та гостей.

         Зі словами привітання та подарунками відкрив свято у Миколаївському центрі культури і дозвілля господар громади Іван Ігнатьєв, який побажав  добробуту, достатку, процвітання та миру не тільки жителям селища, а й всій Україні.

          Справжнім феєрверком талантів стала концертна програма, підготовлена аматорськими колективами центру культури і дозвілля, а конкурс «Довга коса – дівоча краса» ще раз довів, що довга коса – ознака чарівності,  саме такими є українські дівчата та жінки.

         Вечірня програма була не менш насиченою. Наш земляк Юрій Надточій, ведучий Дмитро Будянський та група «Шторм», яких запросила на свято ТОВ АФ «Вікторія», довго не відпускали жителів та гостей Миколаївки зі святкової дискотеки.

О рідне село, для нас ти – як мати,

Живи у віках, наче Божа зоря.

Нещастя і горя тобі щоб не знати,

Трояндами квітне хай доля твоя!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора