A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛ. КУБОК ПЕРЕМОГИ

Дата: 10.05.2019 14:11
Кількість переглядів: 641

 

8 травня, в День пам’яті та примирення таі з нагоди святкування Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, юні футболісти Миколаївської громади виборювали «Кубок Перемоги-2019».

Символічно, що участь у змаганнях приймали правнуки воїнів-визволителів, які полягли в боях 1941-45 років, відвоювавши для майбутнього покоління мирне небо над головою і незалежність.

Справжні «футбольні битви» в прямому і переносному значенні вирували на спортивному майданчику місцевої школи між командами Миколаївки-1, «Дружби»(Марківка), «Олімпіка» (Калинівка) та Миколаївки-2.

Протягом турніру погода постійно змінювалася - рясні зливи чередувалися з проблисками сонячних променів. Такими ж мінливими і непередбачуваними виявилися зустрічі  між командами.

До фіналу змагань пробилися кращі команди- Миколаївка-1 та «Олімпік». Відповідно команди  «Дружба» та Миколаївка-2 розіграли між собою третє місце, де сильнішими цього вечора виявилися футболісти з Миколаївки. У фінальній зустрічі футболісти Миколаївки-1 впевнено переграли своїх одноліток з Калинівки і здобули  кубок.

Кращі гравці турніру отримали призи від спонсора змагань приватного підприємця Купавки Олександра, який без вагань погодився і надав спонсорську допомогу для дитячого футбольного турніру.  Цього разу кращими гравцями були-Олексій Куліченко (кращий воротар), Тарча Олександр (кращий технічний гравець), Олег Басала (кращий гравець).

Змагання завершилися. Припинився дощ. Стало тепло і сонячно, але ще довго юні спортсмени обговорювали спірні та цікаві моменти зустрічей цього погожого вечора.  Дякуємо вам, ветерани війни, за можливість жити під мирним небом, радіти спортивним перемогам у незалежній та вільній державі. Ми завжди будемо пам’ятати вас. Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора