A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

У МИКОЛАЇВЦІ  ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ  ФУТБОЛУ УКРАЇНИ

Дата: 02.05.2019 17:06
Кількість переглядів: 587

 

26 квітня відбулися змагання з міні-футболу серед аматорських команд Миколаївської ОТГ з нагоди Дня футболу України, що відзначається наприкінці квітня. Участь у змаганнях взяли три команди: збірна аматорів Марківки та Верхосулки, миколаївські команди «Ветеран» та «Молодь».

Доволі рівні за складом команди виправдали всі сподівання вболівальників, продемонструвавши непоступливість та волю до перемоги в кожному матчі. Стартові ігри між командами відразу показали, що перемогти у змаганнях мають намір всі учасники, і завершилися з нічийними рахунками: «Ветеран» – збірна аматорів Марківки та Верхосулки – 2:2, збірна аматорів – «Молодь» – 2:2. Гра останнього туру між командами «Ветеран» та «Молодь» мала вирішальне значення в боротьбі за перемогу.

За цілком рівної та напруженої боротьби перемогу  у матчі, а з нею і у змаганнях, здобули більш досвідчені гравці команди «Ветеран» з рахунком 3:1. Таким чином, збірна команда аматорів Марківки та Верхосулки посіла друге місце, третє місце – у миколаївської «Молоді».

Організатори змагань відзначили призами кращих гравців у своїх амплуа. Так, кращим воротарем було визнано Олександра Сороку (збірна аматорів), кращим гравцем – Євгена Граму («Молодь»), кращим технічним гравцем – Сергія Акименка («Ветеран»). Призи для нагородження кращих гравців придбав депутат Миколаївської селищної ради і палкий прихильник спорту та здорового способу життя Андрій Сема.

Цього теплого весняного вечора змагання залишали задоволені, як самі учасники від непередбачених цікавих спортивних баталій, так і вболівальники, що отримали позитивні емоції напередодні Великодня та Травневих свят.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора