A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ФУТБОЛІСТИ ДЮСШ. ПЕРЕМАГАЄ «ЮВЕНТУС»

Дата: 16.04.2019 09:15
Кількість переглядів: 811

 

          Футбольні змагання «Весна-2019» серед вихованців молодшої та середньої вікових груп відділення футболу ДЮСШ імені М.І.Масалітіна відбулися 12 квітня на футбольному майданчику зі штучним покриттям Миколаївської спеціалізованої школи I-III ступенів.

      Змагалися команди «Реал», «Барселона» та «Ювентус» - саме такі назви командам обрали самі учасники змагань. Матчі проходили в напруженій та цікавій боротьбі з дитячим запалом, який іноді компенсував технічні та тактичні недоліки юних футболістів.

       Перемогу у змаганнях здобула команда «Ювентус», другою була «Барселона», третє місце у команди «Реал». Так, звичайно, «гранди світового футболу» були без Мессі, Куртуа та Рональдо, але з Богданом Посним, Аміром Альмбайдином та Владиславом Лиманським, які були визнані кращими гравцями у своїх командах. І хто знає, можливо у майбутньому саме цих футболістів, а, може й інших з Миколаївки ми побачимо у складі «Ювентуса» чи «Реала».

      Змагання завершилися на мажорній ноті, переможці та кращі гравці отримали грамоти, задоволені були  учасники спортивних подій, їх тренер та вболівальники. Попереду на дітей чекає ще безліч футбольних баталій, і, можливо, ми побачимо вже команди «Шахтар», «Динамо» чи, скажімо, Миколаївську «Вікторію» - вибір буде за хлопцями та їхніми футбольними вподобаннями.  А поки що перемагає «Ювентус»…

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора