A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ВОЛЕЙБОЛ

Дата: 16.04.2019 08:46
Кількість переглядів: 663

                                 

         13 квітня в спортивному комплексі Сумського ДУ проходили обласні змагання з волейболу серед чоловіків в залік обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року».

Команда нашої громади у складі: Скринника Євгена, Котенка Євгена, Панасовського Максима, Коломійця Дениса, Твірітіна Андрія, Журби Володимира та капітана команди Михайленка Сергія – виступила вдало, посівши четверте місце. Якщо бути об’єктивними, то могли цілком претендувати і на перемогу в змаганнях, але суддівські помилки наприкінці другої партії призвели до поразки у грі з командою Боромлянської ОТГ з рахунком 1:2. Так, судді теж люди і вони мають право на помилки, так само, як і гравці та тренери. Та, зазвичай, в пориві емоцій ми вказуємо та сперечаємося на помилки суддів, що призвели до втрати м’яча чи поразки. Водночас намагаємося не помічати їхніх же помилок на нашу користь. Така сутність спортивної гри, де помилки суддів та гравців є невід’ємною її складовою, що так приваблює вболівальників. Саме за непередбачуваність ми і любимо спорт.

Дуже приємно було помічати, що в залі було багато вболівальників нашої команди, які палко нас підтримували, і це додатково мотивувало гравців до вдалих ігрових дій.

Після поразки від боромлян наші гравці зібралися і перемогли по черзі команди Н.Сироватки, Хотіні та Степанівки. Тож маємо четверте місце в першому виді змагань та готуємося до чергового – міні-футболу.  Попереду на нас чекають ще одинадцять видів змагань.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора