Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ПЕРШІСТЬ ОТГ З ВОЛЕЙБОЛУ 2019 РОКУ

Дата: 02.04.2019 21:11
Кількість переглядів: 1004

     30 березня в Миколаївці відбулися фінальні ігри першості  громади з волейболу 2019 року серед чоловіків.

Участь у змаганнях взяли чотири команди- «Дружба» (с.Марківка),  «Сула» (с.Верхосулка), «Чемпіон» (смт.Миколаївка) та «Молодь Миколаївки» (смт.Миколаївка).

На стадії ½ фіналу команди з Миколаївки «Чемпіон» та «Молодь Миколаївки» з  рахунком 2:0 перемогли відповідно команди «Дружба»  та «Сула».

Видовищною та цікавою виявилася гра за третє місце між командами «Дружба» та «Сула». Напруга тривала протягом всього матчу, рахунок змінювався на користь то однієї, то другої команди, та більш досвідчені гравці з Марківки зуміли вирвати перемогу в кінці вирішальної партії ,і  здобули перемогу в матчі з рахунком 2:1 та бронзові нагороди першості.

Фінал виявився суто миколаївським «дербі» між командами «Чемпіон» та «Молодь Миколаївки».  Перемогу з рахунком 2:0 та кубок прогнозовано здобула команда «Чемпіон» - призер цьогорічних районних змагань з волейболу. Команди та гравці-призери змагань отримали грамоти.

Кращого гравця першості – Остапенка Олександра з команди «Сула»  було відзначено кубком .

Організатори змагань вдячні дирекції Миколаївської спеціалізованої школи I-III ступенів за наданий спортивний зал для проведення змагань, головному судді змагань Тітаренку А.І. за якісне суддівство. Команда «Сула» вдячна в.о. старости с.Верхосулка Хомиченку І.М. за допомогу  в  організації поїздки  на змагання. Всі гравці команд-учасниць першості вдячні палкому прихильнику спорту та здорового способу життя  Федині І.О. за придбання  кубка переможцю змагань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора