A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Проведення місячника "Сумська весна-2019" та щорічної акції "За чисте довкілля"

Дата: 26.03.2019 09:02
Кількість переглядів: 14358

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010р. № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля та дня благоустрою територій населених пунктів», розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 23 березня 2019 року № 165-ОД, з метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, на території області та району у 2019 році починаючи з 21 березня по 31 травня запроваджено проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

У зв'язку з відзначенням в області Всеукраїнського Дня Довкілля, Міжнародного Дня Землі, Воскресіння Христова, Дня праці, Дня Перемоги та Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища Сумськаобласна організація Українського товариства охорони природи оголошує в період з 27.03.2019 р. по 26.04.2019 р. проведення місячника "Сумська весна-2019".

Тому, запрошуємо всіх мешканців,  підприємства, установи та організації різних форм власності, що розташовані в межах Миколаївської селищної ради, взяти активну участь у прибиранні прибудинкових територій, площ господарювання та закріплених ділянок.

Спільно з виконкомом селищної ради та КП «Благоустрій» Миколаївської селищної ради  пропонуємо  виконати санітарну очистку населених пунктів та вивезення стихійних звалищ побутових відходів від багатоквартирної та індивідуальної житлової забудови, місць масового відпочинку людей, впорядкувати братські могили, пам’ятники та цвинтарі,  провести озеленення територій населених пунктів (висадження дерев та кущів).

Місячник передбачає проведення зелених толок по впорядкуванню водоохоронних зон та прибережних смуг водойм селищної ради; очищення від сміття захисних лісосмуг, лісових масивів, узбіч доріг; впорядкування парків і скверів, газонів і клумб, меморіалів та братських могил, які не закріплені за певними юридичними чи фізичними особами, а також благоустрій та озеленення населених пунктів, виробничих територій та приваних садиб; приведення в належний санітарний стан зон масового відпочинку населення; ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, вивіз сміття тощо.

У рамках всеукраїнської акції, традиційно у третю суботу квітня (20 квітня 2019 року), буде проведено День довкілля!

Запрошуємо всіх прийняти активну участь!

Не залишимося байдужими та разом забезпечимо належний санітарно-екологічний стан на території громади і будемо підтримувати його в подальшому!

Фото без опису

Фото взято з вільних джерел мережі Інтернет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора