A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПАРТАКІАДА  ШКОЛЯРІВ. ВОЛЕЙБОЛ.  КРОК ВПЕРЕД

Дата: 22.03.2019 11:39
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

СПАРТАКІАДА  ШКОЛЯРІВ. ВОЛЕЙБОЛ.  КРОК ВПЕРЕД           

Саме так можна охарактеризувати цьогорічні змагання з волейболу серед дівчат ЗНЗ Миколаївської громади в залік спартакіади школярів, що проходили в смт. Миколаївка  21 березня.  В цьому році в змаганнях приймали участь удвічі більше команд ніж минулого року, а саме збірні команди Миколаївської СШ I-III ступенів, Луциківської ЗОШ, Марківської ЗОШ, Верхосульського, Товстянського та Тучненського НВК.

          Фаворитом змагань ще до початку, не безпідставно, вважалася команда дівчат  Марківської ЗОШ , адже  половина складу гравців команди минулого року доволі таки успішно виступали на етапах ШВЛ України. Тож і не дивно, що дівчата Марківської ЗОШ майже не помічали суперників на шляху до фіналу, а в фінальній грі впевнено перемогли команду Миколаївської СШ I-III ступенів з рахунком 2:0.

          Особливої похвали заслуговує команда Тучненського НВК, яка в матчі за бронзу здолала одноліток з Луциківської  ЗОШ з рахунком 2:0. Збірна Тучненського НВК єдина команда, яка змусила понервувати головного фаворита змагань та їхнього тренера -Марківську ЗОШ у півфіналі змагань, провівши на рівних гру. Лише досвід дівчат з Марківки вдався взнаки і приніс їм найважчу перемогу у змаганнях спартакіади за останні роки.

          Чемпіоном змагань 2019 року стає команда Марківської ЗОШ (тренер Сорока О.Ю.), друге місце у дівчат з Миколаївки (тренер Наумко Я.В.), третє місце виборола збірна  Тучненського НВК (тренер Голодний Р.В.)

          Начальник відділу освіти Миколаївської селищної ради Бутенко А.О. привітав дівчат з вдалим проведенням змагань, побажав  спортивних перемог та вручив кубок і грамоти призерам. Подарунком також був відзначений кращий гравець змагань-Міщенко Софія з Товстянського НВК.

         Організатори змагань вдячні дирекції  Миколаївської СШ I-III ступенів за допомогу у проведенні змагань, вчителю Коломійцю С.М. за організацію суддівства  та приватному підприємцю Шумейко І.Б. за наданий приз  кращому  гравцю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора