A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ВОЛЕЙБОЛ.  МИКОЛАЇВКА  VS  ПАВЛІВКИ: РЕВАНШ ВІДБУВСЯ

Дата: 18.03.2019 11:46
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

          16 березня в м.Білопілля  відбулися змагання з волейболу в залік районних сільських ігор-2019.

           Як і рівно рік тому, знову між собою зустрілися дві найкращі волейбольні команди Білопільського району - з Миколаївки та Павлівок. Цього разу команди грали в матчі за 3 місце. За рівної, напруженої та цікавої для вболівальників гри, яка цілком могла би бути окрасою фіналу, перемогу здобули волейболісти з Миколаївки з рахунком 2:0,  таким чином дещо «помстилися»  своїм принциповим суперникам за поразку у фіналі минулого року.

          У матчі за перше місце зустрічалися команди з Улянівки та Куянівки. Улянівські  волейболісти за вихід до фіналу несподівано навіть для себе здолали команду з Миколаївки з рахунком 2:1, а команда з Куянівки створила справжню сенсацію змагань,позбавивши фіналу минулорічного переможця- команду з Павлівок.

          Фінальна гра за рівнем напруги, звичайно, поступалася грі команд з Миколаївки та Павлівок за бронзові нагороди і завершилася з рахунком 2:1 на користь улянівських спортсменів-аматорів.

         Перемогу у цьогорічних змаганнях  здобула команда з Улянівки, команда з Куянівки посіла друге місце, наші волейболісти знову в призерах, але цього разу, нажаль, лише з бронзовою нагородою.

         Вітаємо волейбольну команду Миколаївки із зайнятим третім місцем у змаганнях. Стабільність - це також ознака високого класу гравців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора