A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ СТРІЛЬЦІ

Дата: 11.03.2019 11:37
Кількість переглядів: 645

 

5 березня у спортивному тирі Миколаївської спеціалізованої школи I-III ступенів з метою патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в ЗСУ, популяризації стрільби із пневматичної гвинтівки, визначення кращих спортсменів відбулися змагання  серед юнаків 2001-2003 року народження.

У змаганнях прийняли участь 29 юних спортсменів.  В цілому були показані пристойні результати у більшості учасників змагань, тут відчутні результати праці з молоддю вчителя Миколаївської спеціалізованої школи I-III ступенів Погребняка Анатолія Івановича – головного судді змагань.

Краще влучити в мішені та посісти призові місця вдалося спортсменам, що продемонстрували витримку та впевненість у своїх силах, а таких на цих змаганнях виявилося немало.  Почесне третє місце в змаганнях посіли  з однаковими показниками Паращенко Максим та Роденко Богдан, другими у змаганнях також з однаковим результатом  були Гончаренко Ярослав та Сезоненко Микола, абсолютну перемогу здобув учень одинадцятого класу Куліченко Олексій.

Всі призери змагань отримали грамоти та медалі, а переможець  додатково отримав грошову винагороду.

Організатори та учасники змагань вдячні приватному підприємцю Бойку  Олександру  за фінансову допомогу у проведенні змагань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора