A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні

Дата: 11.03.2019 11:18
Кількість переглядів: 849

Міністерством молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні у 2017 році було започатковано Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні. І у 2017, і у 2018 роках на участь у конкурсі було подано понад 100 заявок з різних куточків України. За підсумками були відібрані по 10 переможців, які отримали відзнаки та призи, а по 64 практики увійшли до друкованого, а також електронного видання «Каталогу кращих практик молодіжної роботи в Україні - 2017 та 2018».

З метою відбору, відзначення і поширення кращих молодіжних практик Сумської області, управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації (далі – Управління) започатковує у 2019 році проведення відбору кращих молодіжних практик Сумської області та проведення за підсумками Обласного молодіжного Форуму (далі – Форум), де зазначені практики буде презентовано.

Основними завданнями відбору є:

1) обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями та молодіжними працівниками;

2) публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості молодіжної роботи в Сумській області;

3) сприяння суспільному та політичному визнанню молодіжної роботи в області.

До участі у відборі, та в подальшому у Форумі запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики за наступними пріоритетами державної та регіональної молодіжної політики:

- національно-патріотичне виховання;

- громадянська освіта;

- популяризація здорового способу життя;

- неформальна освіта;

- зайнятість молоді;

- забезпечення партнерської підтримки молоді тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб;

- підтримка та реалізація проектів інститутів громадянського суспільства;- забезпечення міжнародного молодіжного співробітництва;

- інше.

Практики можуть бути місцевого, регіонального та національного рівня.

Для участі у відборі необхідно заповнити он-лайн форму за посиланням:

https://goo.gl/forms/jtbAO3wu8NRRrI4t2

Кінцевий термін подачі заявок – 22 березня 2019 року.

Про результати обробки заявок всі учасники будуть повідомлені листом на електронну пошту.

Дату проведення Форуму, де відібрані кращі молодіжні практики будуть презентовані, буде повідомлено додатково.

Найкращі практики увійдуть до електронного видання «Каталог кращих молодіжних практик Сумської області», який надалі широко розповсюджуватиметься серед зацікавлених сторін, 10 кращих практик отримають призи та відзнаки.

Відбір кращих молодіжних практик здійснюватиме спеціальна робоча група, до складу якої увійдуть представники управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та незалежні експерти молодіжного середовища.

У разі виникнення питань за додатковою інформацією просимо звертатися до управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, контактна особа – Резніченко Ольга, 066-410-78-01, sumy_molod_oda@ukr.net.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора