A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Cвято спорту у Товсті

Дата: 02.03.2019 08:58
Кількість переглядів: 588

            23 лютого під час святкування масляної відбулися масові спортивні змагання, які мимоволі перетворилися на відкриту першість Товстянського старостату та відкривали спортивний сезон 2019 року.

           Спочатку юні спортсмени відділення лижних гонок ДЮСШ імені М.І.Масалітіна, вихованці Заслуженого тренера України Ігнатьєвої О.П., провели показове відкрите тренування підготовивши глядачів та учасників до   спортивних змагань.  Було приємно бачити, як місцева малеча зацікавленим поглядом та дитячим запалом  спостерігала за тренуванням юних лижників.  

        Самі змагання відбувалися з традиційних для масових гулянь видів спорту- дартсу, гирьового спорту, армрестлінгу, настільного тенісу, перетягування каната.  Товстяни завжди славилися перемогами у силових видах спорту на районному та обласному рівні. Тож місцеві змагання виявили неабиякий інтересу у жителів села та громади. Та якщо у змаганнях з армрестлінгу у чоловіків взяли участь відомі майстри, то бажаючих прийняти участь у змаганнях серед жінок було стільки, що організаторам довелося  розбити змагання на вагові категорії та проводити їх в декілька етапів.  Великий інтерес у дітей виявили змагання з дартсу, які завершились  цього сонячного та погожого дня майже із появою перших сутінків. А от найбільш видовищні змагання з перетягування каната цього разу зібрали тільки одну потужну команду місцевих жителів-перможців майже всіх районних та обласних змагань , тож змагання довелося перенести. 

             В цілому всі учасники продемонстрували непоганий спортивний  рівень та проявили витривалість та волю до перемоги  а глядачі отримали позитивні емоції від побаченого та пережитого під час спортивних баталій.

             Переможцями змагань стали: дартс-Жебка Аліна, гирьовий спорт-Грінченко Микола, армрестлінг серед чоловіків- Наконечний Віталій,  армрестлінг серед жінок- Олійник Катерина та Гокова Карина, у змаганнях з настільного тенісу перше місце посів Трохименко Володимир.

            Переможці змагань отримали спортивні кубки, всі призери змагань були нагороджені грамотами та солодкими призами.

             Отже весна прийшла а з нею нові надії та сподівання на перемоги наших земляків у різноманітних змаганнях впродовж  2019  спортивного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора