A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДЗНАЧИЛИ СПОРТСМЕНІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ

Дата: 21.02.2019 10:41
Кількість переглядів: 621

Фото без опису          

  15 лютого у Миколаївській об’єднаній територіальній громаді привітали і відзначили тих, хто прославляє наш край своїми досягненнями і здобутками в спорті.

      Спортсменам Миколаївської селищної ради є чим пишатися. Відрадно, що і влада не стоїть осторонь спорту. Всіляко підтримує спортивний рух, допомагає, заохочує до освоєння багатьох видів спорту. Успішно функціонує збірна громади із сільських спортивних ігор до складу якої входять переможці районних та обласних змагань з перетягування каната Грінченко Микола, Бобошко Володимир ,Ільченко Юрій, Пасько Валерій, Пасько Богдан , призер та переможець з гирьового спорту Бойко Юрій, переможець обласних спортивних ігор  з армреслінгу  Наконечний Віталій, абсолютний переможець районних змагань зі спортивної рибалки Дудкін Костянтин, тренер Сорока Олександр, вихованці якого гідно представили нашу громаду на обласних змаганнях з волейболу серед школярів. Всі спортсмени  були нагороджені пам’ятними сувенірами від Миколаївського селищного голови Ігнатьєва Івана Анатолійовича,  який подякував спортсменів за вагомий внесок у розвиток спорту та наголосив на всебічну підтримку влади спортсменам в подальшому.

   Незабутній святковий концерт переможцям подарували учасники художньої самодіяльності Миколаївського будинку культури та учні дитячої музичної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора