Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

До уваги одержувачів житлових субсидій !

Дата: 01.03.2019 17:09
Кількість переглядів: 823

Постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 62  із березня цього року запроваджується виплата нарахованих житлових субсидій у готівковій формі.

 

Відповідно до Постанови громадяни, яким субсидія призначена протягом жовтня-грудня 2018 року, у березні поточного року отримають субсидію «живими» грошима за лютий.

Надалі одержувачі субсидій отримають  кошти у квітні (за березень) та  у травні (за квітень) цього року.

 

Особам, які одержують пенсії, виплата житлових субсидій у готівковій формі буде здійснюватися органами Пенсійного фонду України таким же шляхом, як  і виплачуються пенсії:

- або перерахуванням коштів на пенсійні рахунки в банківських установах;

- або виплата через поштові відділення, де особа одержує пенсію, у тому числі з доставкою додому.

          Особи, які не одержують пенсії, зможуть отримати готівкові кошти у будь-який зручний для них час через АТ „Ощадбанк”. Кошти їм будуть зараховані на поточні рахунки або надіслані грошовими переказами в АТ „Ощадбанк”.

УВАГА!  У березні цього року одержувачі субсидій зобов’язані  СПЛАТИТИ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ (а не розмір обов’язкового платежу, як це було раніше) за спожиті житлово-комунальні послуги по квитанціям за лютий, які надійдуть від підприємств-надавачів комунальних послуг.

При цьому, у квитанціях за лютий субсидія не буде вказана, а  буде зазначений увесь розмір платежу, який підлягає оплаті за спожиті  комунальні послуги.

ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ОТРИМАТИ СУБСИДІЮ ГОТІВКОЮ                    НЕ ПОТРІБНО ЗВЕРТАТИСЯ ДО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ.

Адміністрація районного Управління

 соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора