A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

ОБЛАСНІ ІГРИ З ЄДИНОБОРСТВ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ «СOMBAT GAMES 2019»: МАЄМО ПЕРШУ БРОНЗУ КІПТЕНКА БОГДАНА

Дата: 06.02.2019 09:07
Кількість переглядів: 782

         2 лютого  2019 року  у спортивному залі Косівщинського закладу загальної середньої освіти Сумського району проходили обласні ігри з єдиноборств серед школярів 2004-2006 років народження «Combat Gamse 2019» з вільної боротьби. Спортивні ігри «Combat Gamse» започатковані в 2018 році з метою популяризації рухової активності , розвитку видів спорту серед школярів та виявлення кращих спортсменів щодо участі у складі збірної команди Сумської області у Всеукраїнських іграх з єдиноборств серед школярів «Combat Gamse 2019».

          Команду відділу освіти Миколаївської селищної ради на іграх представляли учні відділення вільної боротьби ДЮСШ імені М.І.Масалітіна.

         Перший виступ цього року вихованців Майстра спорту України - тренера Остапенка О.І. виявився вдалим, так у ваговій категорії 44 кг бронзову медаль здобув учень Верхосульського НВК Кіптенко Богдан, п’яте місце у цій же категорії посів також учень з с.Верхосулки Коваль Ілля.

         Вітаємо команду Верхосульського НВК з вдалим початком спортивного сезону та побажаємо юним спортсменам та тренеру вдалих стартів у 2019 спортивному році.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора