A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Увага! Шахраї!

Дата: 26.11.2018 09:08
Кількість переглядів: 1073

Білопільське відділення поліції повідомляє про випадки вчинення шахрайських дій відносно населення, в першу чергу осіб похилого віку, самотніх мешканців.

Жертвами таких лиходіїв найчастіше стають жінки та пенсіонери, самотні жителі здебільшого похилого віку. Під виглядом соціальних працівників, безпритульних, скупників пір'я чи худоби, під приводом переоформлення субсидій, зміни старих грошових купюр на нові, зняттям порчі, шахраї втираючись у довіру незахищених верств населення (надаючи перевагу здебільшого пенсіонерам та самотнім селянам) видурюють у них коштовності та гроші.

Як приклад 15.11.2018 до чергової служби Білопільського відділені поліції, надійшло повідомлення від 76 річної мешканки смт. Улянівка Білопільського району про те, що 14.11.2018 до неї приходили дві жінки (по прикметам схожі на осіб ромської народності) з метою переоформлення субсидії. Вказані особи представились соціальним працівниками та в ході бесіди намагались здійснити обмін грошових купюр під приводом зміни старих на нові при цьому пояснювали, що Національний банк України здійснює заміну грошових купюр і виводить їх з обігу. Що стосується прикмет вказаних жінок: одна з них, невисоко зросту близько 150-160 см. повної тіло будови, волосся чорне, інша близько 170-180 см на зріст. худорлявої тіло будови, волосся русявого кольору. Пересувались на автомобілі ВАЗ.

У   разі   отримання   будь   якої   інформації   за   фактами    вчиненій протиправних дій,  негайно  повідомляти до органів  поліції за  номерами телефонів (05443)91280, 050-327-87-85 чергова служба Білопільського ВП або 102.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора