A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

СПОРТ. МИКОЛАЇВКА-КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛИЩЕ СУМЩИНИ 2021 РОКУ

Дата: 22.06.2021 16:07
Кількість переглядів: 437

19 червня в смт Краснопілля пройшли територіальні-обласні спортивні змагання «Краще спортивне село Сумшини - 2021 року» серед команд сільських та селищних рад.

Команда смт Миколаївки вирушила на змагання в повному складі і прийняла участь у всіх шести видах- перетягування линви (канату), гирьовому спорті, міні-футболі, настільному тенісі, шахам (серед чоловіків) та шашкам (серед жінок).

Переможний тон відразу задала наша команда з перетягування линви (канату). Хлопці по-черзі перемогли всіх своїх суперників і в фіналі були сильнішими за команду з Самотоївки. Перше золото до скарбнички приносять: Юрій БОЙКО, Олександр Сорока, Олег Курочка, Іван Васюк, Олексій Катькало.

Щойно закінчилися змагання з перетягування канату, як наш строгмен Юрій БОЙКО виборює срібну нагороду у змаганнях з гирьового спорту.

Футбольна команда у складі: Олексія ТЮРІНА, Олександра Сороки, Олега Петруніна, Володимира ЖУРБИ, Валерія БОРКОВСЬКОГО, Богдана ПОТАПЕНКА, Артема ПОНОМАРЕНКА, Артура ЯЦЕНКА подолала успішно груповий етап, півфінал і в фіналі виграла з рахунком 5-4 у команди  з Степанівки.

Не залишилися без нагород, і також внесли свій вклад до загальної перемоги,  наші учасники в інших видах змагань. Так, команда з настільного тенісу виборола ІІІ загальнокомандне місце. У чоловіків Максим САВЧЕНКО зайняв І місце, а серед жінок Олександра СОРОКОЛІТ поступилася в грі за бронзу- в підсумку ІV місце. У змаганнях з шахів серед чоловіків Дмитро Ігнатьєв посів ІІІ місце, а у змаганнях серед жінок з шашок Оксана СКАЧОК також здобула бронзову нагороду.

У загальному підсумку наша команда впевнено перемагає, друге місце у спортсменів з смт Степанівка і третє у команди Самотоївки.

Вітаємо всіх з перемогою, бажаємо успіхів, здоровя та спортивного довголіття!

 

                                                                   Інстуктор-методист Микола ДЕМЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора