A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миколаївська громада
Сумська область, Сумський район

Відкриття четвертої групи ДНЗ (ясла-садка) "Веселка"

Дата: 19.09.2019 11:35
Кількість переглядів: 14352

Фото без опису

18 вересня 2019 року відбулося урочисте відкриття четвертої групи ДНЗ (ясла-садка) «Веселка» Миколаївської селищної ради. На святі були присутні гості - голова Сумської обласної ради Токар Володимир Миколайович, керуючий відділенням ПСП «Слобожанщина.Агро» Кандиба Антон Миколайович, Миколаївський селищний голова Ігнатьєв Іван Анатолійович, заступник селищного голови Мельник Микола Сергійович, начальник відділу освіти Миколаївської селищної ради Бутенко Андрій Олексійович, працівники садочку та колектив садочку минулих років.

Розпочав зустріч з привітання голова Сумської районної ради Токар В.М., побажав колективу натхнення і подякував усіх, хто приймав участь у роботах по відкриттю групи.

Селищний голова Ігнатьєв І.А. з вдячністю відмітив участь у наданні допомоги для відкриття четвертої групи ПСП «Слобожанщина.Агро», почесного громадянина смт.Миколаївка Шматенка О.П., ТОВ АФ «Вікторія» і особисто Бабенка Р.В. Голова наголосив, що питання виховання дітей завжди повинно бути в пріоритеті, і чудово, що відкрита група – це група з поглибленим вивченням англійської мови. Іван Анатолійович подякував вихователів та персонал садочка з досягненням, побажав усім посмішок, незважаючи на накрапаючий цього дня дощик.

Фото без опису

Розважали гостей концертною програмою вихованці садочка – саме вони надалі будуть відвідувати нововідкриту групу. Дітки вправно розповідали вірші вже на англійській мові, заспівали кілька пісень. Оплески лунали бурхливі, адже гості були приємно вражені майстерністю виступів.

Фото без опису

Селищний голова подарував завідуючій дитячого садка Чабаді Н.М. символічний золотий ключик від нової групи.

Фото без опису

І, звичайно ж, яке відкриття може бути без перерізання червоної стрічки?

Урочисту місію виконали селищний голова разом з головою обласної ради, ножиці почесним гостям подавала маленька вихованка нової групи.

Фото без опису

І, нарешті, всіх бажаючих запросили відвідати нову четверту групу садочка.

Вхід до групи було прикрашено різнокольоровими кульками, що символізували назву садочка – «Веселка».

Фото без опису

Першими у кімнату зайшли майбутні вихованці групи, сіли за парти … і вже не захотіли з неї виходити. Вихователька провела перший коротенький урок для діток.  А гості мали час на оцінку та коментарі проведених робіт. Всі залишилися задоволені від побаченого, адже оздоблення навчальної, спальної та ванної кімнат виконано в одному стилі і складає єдину композицію, де немає нічого зайвого.

Фото без описуПрацівникам, які працювали у садочку в минулому, було дуже приємно, що їх не забули і запросили на таку урочисту подію. Павленко Т.О., колишній вихователь садочка, з радістю вручила завідуючій подарунок на честь відкриття групи.

Завершили подію побажаннями подальших успіхів та надбань у вихованні діток, оплесками і фото на пам’ять.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора